Brie és Jay -give me informations, babe-

Go down 
SzerzőÜzenet
Jay Severide
Good Guy
Good Guy
Jay Severide

Brie és Jay -give me informations, babe- 2irlvz5 ζ Posts Number : 28
ζ Join date : 2014. Jun. 19.
ζ Age : 36
ζ You'll find me : LAPD - különleges ügyosztály
ζ Job : policeman
ζ : Brie és Jay -give me informations, babe- F5c176

Brie és Jay -give me informations, babe- Empty
TémanyitásTárgy: Re: Brie és Jay -give me informations, babe-   Brie és Jay -give me informations, babe- Icon_minitimeCsüt. Jún. 26 2014, 21:37

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem túloz sokat azzal, amit elmond a tagról. Valóban egy gusztustalan féreg a pasi és igazából rohadtul nem is érdekelne, hogy megmurdelt vagy sem, mert megérdemelné, de olyan infókat tudna velünk megosztani pár pofon után, amiket más sajnos nem biztos, hogy tud. Ha meg is halt az ipse, talán valami cimboráját elő tudnám keríteni, de akkor megint csak rohangálhatok napokig fel-alá, az ügy pedig nem halad sehova. Nem szeretem az ilyen helyzeteket.
-Arra esetleg emlékszel még, hogy egyedül volt-e vagy, hogy kikkel találkozott? Üzleteltek valamit, ilyesmi? Nagyon sokat segíthet pár apró infó is. Akármi. Ami csak eszedbe jut.- magyarázok halkan, majd újfent ajkaimhoz emelem a bögrémet és kortyolok még vagy kettőt abból az isteni finom kávéból. Miért nem itt kezdem minden napomat?Ilyen kávé után komolyan, csak jól sülhetne el minden, bezzeg amit mi főzünk odabent olyan, mint... hasonlatot se tudok rá kitalálni. Mint amit már kétszer lefőztek és két hétig érlelték. Talán ez lenne a legjobb hasonlat rá. Az se sokkal jobb, amit a lakásomtól nem messze szoktam venni az irodába menet. Útba kell néha ejtenem ezt a helyet.
-Nem gond. Talán van még, akit meg tudod kérdezni, ha az esetleg nem lenne elég, amit te tudsz mondani.- vonok vállat egy mosollyal, de elgondolkozok azért, hogy mégis hogy a fenébe lehet, hogy ennek a csajnak nincsenek barátai? Nem rossz társaság, normálisnak is tűnik attól függetlenül, hogy táncosnő. Talán, direkt nem is akar barátkozni és mondjuk egy sztriptízbár öltözőjében nem is akad nagyon olyan személy, akit bizalmasnak lehetne tekinteni. A nők... veszedelmesek. Kibeszélnek mindenkit és alattomosak tudnak lenni, ha úgy érhetik el a céljukat. Meg tudom érteni végül is a csajt.
-Igazad van, de nem árt óvatosnak lenni. Mellesleg, igen törékenynek tűnsz, de ettől eltekintve, férfi vagyok. Alapból belém van kódolva, hogy védelmezzem a gyengébbik nemet.- na meg szívem szerint hozzá tenném, hogy kár lenne azért a gepárd testért, ha valami baja esne. Egyébként sem tartom sokra az olyan embert, aki képes megütni egy nőt, már pedig ezeknél az alvilági rohadékoknál nem számít, hogy nő vagy férfi az illető. Ha keresztbe tett, akkor meg kell halnia.
-Figyelj. Azért adok egy névjegykártyát. Ha valaha, akármilyen problémád adódna... zaklatnának vagy mit tudom én, nyugodtan hívj. Ennyivel tartozok, ha már segítesz.- csúsztatok oda egy cetlit egy apró mosollyal a pofámon és nem, nem gondolok most semmi perverz másodlagos dologra. Persze, nem mondom, hogy kirugdosnám a csajt a lakásomról, ha egyszer segítséget kérne és közölném, hogy ugorjon át, de most tényleg leginkább az aggaszt, hogy bajba kerülhet miattam. Ha viszont szól és segíthetek, akkor ő életben marad, nekem meg tiszta marad a lelkiismeretem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Brie és Jay -give me informations, babe-   Brie és Jay -give me informations, babe- Icon_minitimeSzer. Jún. 25 2014, 21:50

Jay and Briana
A hozzáállás fél siker!

Igazából nem is tudom, hogy miért csinálom ezt. Hiszen semmi hasznom az egészből. Azonkívül persze, hogy van egy zsarú barátom, aki azért bármikor jól jöhet, ha baj van. Ha baj van... de jelen esetben egy ember van, aki árthatna nekem, és az az én drága volt barátom. De tőle a legkevésbé sem félek, mert bár igaz, hogy elég jól ismerem, tudom, hogy milyen vadállat tud lenni néha, de tudom, hogy nekem nem fog ártani. Ha meg mégis... akkor valószínűleg nem lennék arra képes, hogy beköpjem az én jó zsaru barátomnak. Szóval lényegében mindegy, hogy mit csinál vagy mit nem, soha, senki nem tudhat róla. Thomas az problémám, őt egyedül is meg tudom oldani.

Gyakran gondolkodom el azon, hogy tulajdonképpen miért is csinálom ezt. De sehogy sem találok rá választ. Mert jó érzés segíteni egy zsarunak. Vagyis, hogy... igazából nem. Mert ki vagyok én, hogy segítsek az igazság szolgáltatásban? Inkább az lenne a legmegfelelőbb válasz, hogy egy – két rossz fiútól azért nem ártana megszabadulni. Azért lássuk be, hogy eléggé kezdenek elszaporodni. Na nem mintha ez akkora nagy baj lenne, hiszen az ilyen fickókat, mintha rendesen vonzanám. Azért lássuk be, hogy sokkal izgalmasabb egy gazfickóval kezdeni, mint egy anyuci kedvenceivel, akik azt sem tudják, hogy hogyan kell szórakozni. Valahogy mindig jobban kijöttem az ilyen nagymenőkkel. Ja... persze a következményeket is vállalni kell utánuk, de legalább nem mondható unalmasnak az életem. Eléggé rossz kislány hírében járok én is, a rossz pedig csak rosszal passzol. Bár én nem igazán tartanám magam annak, de ugye az emberek mindig szövegelnek, ahelyett, hogy megismerkednének velem. Na de ez lényegében mindegy is, mert szarok asz emberiség véleményére.
- Nos lássuk csak... – szólalok meg, majd iszok egy kortyot a kávémból. – Talán a múlt héten... bár a napot nem igazán tudnám megmondani. A fickó egy gusztustalan féreg... – teszem hozzá egy fintor kíséretében, majd előkotorászom a táskámból a cigimet és rágyújtok. Nem szeretek úgy kávézni, hogy közbe ne pipáljak. A kettő valahogyan mintha együtt járna. Egy cseppet sem zavar, hogy épp egy rendőr társaságában vagyok, hiszen nem legális ez a cucc amit szívok. Sőt, az emberiség 90 százaléka nem is nagyon tud meglenni nélküle. Tényleg basszus... így belegondolva, majdnem mindenki azért melózik, hogy cigizni tudjon. Magamat ismerve én tuti, hogy az utolsó pénzemet erre a vacak cigire költeném el és nem pedig a kenyérre. Na de ez lényegében az én problémám. Visszatérve erre a T-Macre... hát ha rá gondolok is felfordul a gyomrom. Semmi piszkos ügyéről nem tudok vagy valami, elég ha arra gondolok ahogyan rám néz. Ha csak ketten lennénk a clubban, ahol táncolni szoktam, akkor eddig valószínűleg kihasználta volna azt a helyzetet. Megborzongok a gondolatra, majd szívok egy nagyon a kezemben levő cigiből.
- Nem. Nincs. – barátnő? Az meg minek? A fiúk társasága valamiért jobban vonz, meg itt Los Angelesben nem is nagyon találkozni olyan lánnyal, aki megérdemelné a barátságomat. Inkább megvagyok a saját kis világomban, a többi elkényeztetett fruska társasága nélkül, akik olyan irigykedve néznek rá mindig, hogy az már szinte fáj. Meg is értem mondjuk...
- Nos... rendes tőled, hogy aggódsz, de hidd el nagy lány vagyok. És cseppet sem olyan törékeny, mint amilyennek látszom. Most nézz rám... szerinted ki gondolná azt, hogy pont én vagyok az, aki a segítségedre szolgál? – Ezt amolyan költői kérdésnek szánom, cseppet sem várok rá választ. Az igazat megvallva, sosem gondoltam a következményekre. Valóban elég nagy veszélyekkel járhat az ilyesmi, de mégis kinek jutna eszébe, hogy pont engem vádoljon meg bármivel is? Hiszen csak egy egyszerű sztriptíz táncosnő vagyok, vagy sokak szemében egy kurva. Biztosan, hogy jobb elfoglaltsága is van egy kurvának, mint, hogy információkkal tömje egy zsaru fejét. Szóval nem hiszem, hogy bármitől is félnem kéne.

▲ :DD ▲ music ▲ 492▲ [You must be registered and logged in to see this link.]
[/color]
Jay Severide
Good Guy
Good Guy
Jay Severide

TémanyitásTárgy: Re: Brie és Jay -give me informations, babe-   Brie és Jay -give me informations, babe- Icon_minitimeSzer. Jún. 25 2014, 17:05

Válaszára, csak egy mosolyt eresztek meg. Amolyan komisz félmosolyt, amikor a kisfiú bennem örül, hogy még vannak, akik állják a szavukat. Igen, megígérte, hogy eljön, de nem vettem volna rá mérget, hogy tényleg így tesz, hiszen cseppet sem veszélytelen ez neki. Mi van, ha rájön valaki, hogy olykor infókkal szolgál nekem?
Na de az én dolgom, hogy az ilyesmi ne derüljön ki és cserébe, ha már segít nekem, a lehető legkevésbé sodorjam bajba. Akár táncosnő egy köztudottan romlott helyen akár nem, azt azért nem érdemelné, hogy vérbe fagyva hagyja valami barom egy sikátorban.
Kíváncsian bámulom az arcát, miközben ő szemügyre veszi a képet, közben összekulcsolom ujjaim az asztalon és próbálok nem úgy tűnni, mint akit majd megöl a kíváncsiság. Pedig így van, mert sok fontos infót tudhatok most meg tőle. Olyanokat, amiket talán mástól nem.
-Szóval ismered? Meg tudod mondani, körülbelül mikor láttad őt utoljára? Vagy... nem tudod, tervezte most valaki konkrétan, hogy kinyírja? Csak mert se híre, se hamva napok óta, nekem pedig szükségem lenne tőle pár infóra.- fűzöm hozzá halkan, majd a pincérnőre pillantok, aki leteszi elénk a két kávét, széles vigyorral a képemen megköszönöm neki, majd bele is kortyolok a sajátomba.
-Esetleg nincs olyan barátnőd vagy akárkid, akitől tudnál érdeklődni óvatosan?- pillantok rá érdeklődve, hiszen tudom én, hogy megy ez ott a csajok közt? Lehet, műszak végén megbeszélik, ki mit hallott épp táncikálás közben vagy mit látott és hasonlók. A nyakamat tenném rá, hogy sokkal jobban járnánk mi, zsaruk is, ha beépülnénk egy sztriptíz klubba. Más kérdés, hogy nekem ez nehezen menne, de Erin... őt még el tudnám képzelni ebben a szerepben.
Nem ártana vissza kanyarodnom a témához...
-Persze, semmi olyat nem kérek tőled, amivel veszélybe sodorhatnád magad, sőt. Ha úgy érzed, hogy gyanakodnak rád vagy akármi, felejtsd el az egészet. Szerzek máshonnan infót. Nem szeretném, ha bajba kerülnél miattam.- magyarázok halkan, de halálosan komoly arccal. Miért is akarnám, hogy ártsanak ennek a lánynak? Egyáltalán, ki tudna neki ártani? Kétlem, hogy bármelyik pasinak is a gyilkosság jutna eszébe, ha rá néz erre a szépségre, mert lássuk be, Briana gyönyörű. Zokon venném, ha esténként rémálmok gyötörnének ezzel a csodás arccal, amiért az én lelkemen szárad a halála. Azt már nem. Még akkor sem, ha tudom, hogy nem a legtisztességesebb emberek veszik körül és éppenséggel ő sem könyveléssel keresi a kenyerét. Nagy ügy. Ki, hogy tud érvényesülni ebben a mocskos városban.
Vendég
Vendég
Anonymous

TémanyitásTárgy: Re: Brie és Jay -give me informations, babe-   Brie és Jay -give me informations, babe- Icon_minitimeKedd Jún. 24 2014, 22:32

Jay and Briana
A hozzáállás fél siker!

Igazából nem is tudom, hogy miért csinálom ezt. Hiszen semmi hasznom az egészből. Azonkívül persze, hogy van egy zsarú barátom, aki azért bármikor jól jöhet, ha baj van. Ha baj van... de jelen esetben egy ember van, aki árthatna nekem, és az az én drága volt barátom. De tőle a legkevésbé sem félek, mert bár igaz, hogy elég jól ismerem, tudom, hogy milyen vadállat tud lenni néha, de tudom, hogy nekem nem fog ártani. Ha meg mégis... akkor valószínűleg nem lennék arra képes, hogy beköpjem az én jó zsaru barátomnak. Szóval lényegében mindegy, hogy mit csinál vagy mit nem, soha, senki nem tudhat róla. Thomas az problémám, őt egyedül is meg tudom oldani.

A kávézó fele haladva élvezem ahogyan az emberek megbámulnak. Néhány fickó utánam fordul, a féltékeny barátnők csúf szemekkel néznek, na meg persze akad olyan is, aki undorral néz rajtam végig. Az ilyen emberek valószínűleg tudnak a munkámról, amire természetesen nem vagyok büszke, de válalom. Hiszen mindenki abból tud csak megélni amihez igazán ért, nem igaz? Különben is semmi rosz nincs abban, ha valaki egy rúdon táncol, félmeztelenül némi pénzért. Semmi mást nem csinálok... csak a főnökömnek, de ugyebár erről nincs ahonnan az emberiség tudjon. Ismerem Devont, Ő nem jártatná el a száját. Végig nézve ezen a sok csitrin akik csúf szemekkel bámulnak, elég szánalmasak. Lerí róluk, hogy mennyire eszi az irigység. Hát meg is értem... velem ellentétben, sokan mások nem engedhetik meg maguknak ezt a szakmát. Félre értés ne essen, nem vagyok én az a beképzelt fajta, csak csupán van szemem. Nem magam látom hű, de milyen szépnek, hanem az itteni lányokat nagyon csúnyának. És ez azért nem ugyanaz.
A kávézóhoz érve veszek egy mély levegőt és bemegyek. A jól megszokott asztalnál foglalok helyet, és várok. Utoljára azt hiszem, hogy Tomyval voltam itt... Az az igazság, hogy nagyon felkavart az a nem várt találkozás vele. Összezavart. Tényleg... vajon Jay tudja, hogy mit követtem el? Hogy megloptam a volt barátomat? Hát... valószínűleg nem, mert akkor nem itt, hanem valami kis cellában cseverésznénk. Ha meg igen... hát akkor nagyon rendes tőle, hogy nem emlegeti fel. Bár tuti, hogy Thomas nem ment ezzel egyből hozzá, hiszen csak magának csinálná a szart.
Gondolataimból egy jól ismert hang ébreszt fel.
- Hiszen megígértem. – mondom egy mosoly kíséretében, majd ahogyan ide ér a felszolgáló csaj, kérek egy kávét. Az igazság az, hogy kevés emberrel tudok normálisan beszélni. Nem tudom, hogy ez miért van. Csak úgy simán ilyen a természetem. Nem szeretek magamhoz közel engedni senkit, ha meg ez mégis megtörtént, akkor az illetőnek mázlija van. Jó alaposan szemügyre veszem az alakot, aztán elgondolkodom.
- Ismerem ezt a fickót. Gyakran megfordul a munkahelyemen is. – mondom egy fintor kíséretében. Ez az alak nem egyszer és nem kétszer próbált az ágyába csalni, még jó kis pénzt is ajánlott cserébe. Nem mondom... a pénz mindig jól jön, de én nem leszek a kurvája senkinek. Főleg nem egy ilyen undorító alaknak, mint ez a T-mac.

▲ :DD ▲ music ▲ 487▲ [You must be registered and logged in to see this link.]
Jay Severide
Good Guy
Good Guy
Jay Severide

TémanyitásTárgy: Brie és Jay -give me informations, babe-   Brie és Jay -give me informations, babe- Icon_minitimeKedd Jún. 24 2014, 21:29

Van, amikor nem jutunk előrébb egy ügyben, mert épp hiányoznak láncszemek, infók vagy pusztán nem találunk valakit. Jelen esetben én is így vagyok az egyik helyi banda taggal, aki igen hasznos infókkal tudna nekem szolgálni, ha megtalálnám és elbeszélgethetnék vele, de elnyelte a föld. Sanda gyanúm, hogy eltették láb alól, de ez megint csak egy olyan nyom, amin nem tudok elindulni. Sokan vallották magukat az ellenségének, épp ezért milliónyi vonalon el tudnék indulni. Ezért kell a segítség, hiszen az alvilági körökben, ha egy nagy kutyát eltesznek láb alól, azért annak van visszhangja.
Nem rossz, ha az embernek vannak informátorai. Ez amolyan kölcsönös üzlet. Én segítek, ha kell, ő kisegít pár infóval és úgy teszünk, mint akik nem is ismerik egymást. Nem beszélve arról a kis zöldhasúról, amit ilyenkor általában ajándékozni szoktam.
Ilyen feladatokra nem árt olyan személyt kiválasztani, akit azért rögtön mégse találnak meg, ha köp valakiről valamit. Nem szeretem veszélybe sodorni az informátoraim, mert azért megvannak a magam elvei, azaz, ha valaki segít nekem, nem keverem cserébe szarba.
Ezért is tökéletes számomra Briana, egy sztripper, aki olyan rossz fiúk közelébe tud kerülni és kihallgatni dolgokat, amire én sose lennék képes. Többek közt azért, mert nincs olyan testem, mint neki, nem vagyok nő és nem is tudom úgy tekergetni a csípőmet, mint ő.
Meglehetősen szemrevaló nőszemély és nem is az a lepukkant drogos züllött liba, szóval nem igazán érdemelné meg, hogy veszélybe sodorjam az életét. Ezért is találkozunk általában olyan helyen, ahol a legkisebb esély van arra, hogy bárki ismerős megláthat minket. Jelen pillanatban ez a hely egy kávézó, ami elé leparkolok és először, csak percekig ülök a kocsiban. Megvárom, míg Briana kecses alakja feltűnik valahol és, csak akkor szállok ki, amikor besétált. Már, csak azért, hogy lássam nem-e követték vagy láthat minket valaki olyan, akinek nem kellene.
-Köszönöm, hogy eljöttél.- dobom le magam hozzá az asztalhoz és máris szólok a pincérnőnek, hogy rendelnék. Magamnak semmi különöset, csak egy jó erős feketét, végül ha Brie is kikérte a magáét, elé csúsztatom a telefonom egy képpel a fazonról, akit keresek.
-T-Mac-nek hívják az alvilági körökben. Az egyik banda igen fontos tagja. Nem láttad mostanság vagy nem hallottál róla valamit?- pillantok a nő arcába és bizony, nem kertelek egy percig sem. Nem akarom se az ő, se az én időmet rabolni, épp ezért okosabb, ha azonnal a lényegre térek. De ezt megszokhatta már tőlem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Brie és Jay -give me informations, babe-   Brie és Jay -give me informations, babe- Icon_minitime

Brie és Jay -give me informations, babe-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Give me love - Georgie & Rick

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
I ♥ Los Angeles :: Los Angeles :: Belváros :: Insomnia kávézó-
Ugrás: